Vanliga frågor - FAQ

Här har vi samlat några vanliga frågor som kan uppstå när du använder MediaLinq. Vi hoppas att de svar vi ger hjälper dig att komma vidare, men om de inte gör det så skicka din fråga till support@medialinq.se

I ditt mejl ange gärna vad du använder: 1) Typ av enhet (dator, platta .mobil), 2) Webbläsare (t.ex. Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera etc.) 3) Operativsystem (t.ex. Windows, MacOS, iOS, Android, Linux)

Läs gärna först den detaljerade beskrivningen av hur man blir medlem och donator i MediaLinq eller se vår video(5 minuter).

Img
Du får inloggningsuppgifter när du blir medlem. Klicka på länken "registrera dig" så kommer du till registreringsformuläret.
Du måste använda det användarnamn eller den e-postadress och det lösenord som du angav när du registrerade dig i MediaLinq. Inget annat användarnamn eller lösenord.
Klicka på länken "Har du glömt lösenordet?" i inloggningsformuläret och du kommer till formuläret för glömt lösenord. Där anger du ditt användarnamn eller din E-post.och klickar på "Återställ mitt lösenord". Du får då ett mejl till den e-postadress du angav när du registrerade dig. I mejlet finns en länk som du klickar på och kommer till en sida där du kan ange ett nytt lösenord.
Logga in med din e-post istället. Du kommer till din profilsida (MinSida) där du ser ser vilket användarnamn du har.
Klicka på länken "Har du glömt lösenordet?" i inloggningsformuläret och du kommer till formuläret för glömt lösenord. Där provar du med de olika E-postadresser du har.och klickar på "Återställ mitt lösenord" efter varje. När du träffar rätt får du ett mejl till den e-postadress du angav när du registrerade dig. Annars får du inget mejl. I mejlet finns en länk som du klickar på och kommer till en sida där du ska ange ett nytt lösenord. Du kommer sedan tillbaka till inloggningssidan där du loggar in med e-postadressen och lösenordet. Då visas din profilsida (MinSida) där du kan se ditt användarnamn och din kontoställning. Du är också nu inloggad med den webbläsare du använde och kan donera med 2 klick.
Kolla din skräppost
Du har angivit någon annans e-postadress eller så existerar inte den adress du skrev. Skriv din korrekta e-postadress!
Det har gått mer än 1 timme sedan du registrerade dig i MediaLinq och ditt registreringsförsök har raderats. Gör ny registrering!
Du har glömt att logga in! Gör det!
Du har troligen loggat in med en annan webbläsare än den du använder när du ser den gröna knappen! Det kan hända om ditt e-postprogram öppnar en annan webbläsare än den som du just nu surfar med. Logga bara in med ditt användarnamn och ditt lösenord.
Det är helt korrekt då man måste logga in på varje webbläsare som man använder. Dock endast första gången, sedan behöver man aldrig göra det om man inte klickar på länken "Logga ut från denna enhet" som finns på MinSida.
Du har inte tillräcklig behållning på ditt donationskonto för att donationen ska överföras till mottagaren. Fyll på kontot med Swish eller bankgiro. När behållningen blir tilräcklig överförs donationen automatiskt och statusmarkeringen blir grön.
Det numret behövs inte! Ange bara ditt EGET Swishnummer i fältet.
Nej! Du anger bara den OCR-kod som MediaLinq visar. Den är unik för dig och nödvändig för att din påfyllning ska föras till just ditt donationskonto. Inbetalning med angiven OCR-kod är enda möjligheten att fylla på med bankgiro.
Helt normalt då det tar minst en dag och längre vid helger innan MediaLinq får infomationen från Bankgirot.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller vill veta mer om MediaLinq.